Rooster

Per 2 september zijn nieuwe 8-weekse cursussen gestart bij Baila Bel Air! Cuban Salsa, Kizomba, Bachata, Latin Ladystyling en Rueda de Casino. 

 Wij hebben een uitgebreid lesrooster voor onze danscursussen. De lessen zijn van maandag tot en met vrijdag te volgen. Heb je geen tijd voor een wekelijkse cursus? We organiseren ook regelmatig cursussen in 1 dag! Lessen worden gegeven bij café São Paulo op Amstelveenseweg 23, vlakbij Overtoom en bij Colourful art café op Schipluidenlaan 224.

Rooster september – oktober

 Cursussen 2019

2 september – 25 oktober (8 weken) / 28 oktober – 20 december (8 weken)

Inschrijven zonder vaste partner mogelijk

Zowel heren als dames schrijven zich individueel in. Bij mannentekort sluiten heren uit hogere niveaus aan in een les. 

+

Wisselen van les mogelijk

als je een keer niet kunt op jouw lesdag? (max 2x wisselen per cursus)

Strippenkaart

Wil je flexibel dansles volgen of kun je niet op een vaste dag? Kies dan voor onze strippenkaart!

Korting van voor diverse beginnersniveaus!

  •  Salsa beginners 1
  • Bachata 1
  • Kizomba 1
  • Rueda 1

Korting bij het volgen van meerdere cursussen tegelijkertijd.

Studentenkorting

van €15,- (op vertoon van studentenpas, alleen geldig op 8-weekse cursussen). NB: op alle beginners 1 cursussen zit al korting, niet mogelijk meerdere kortingen te combineren.

Cursussen in 1 dag

Heb je altijd al salsa, bachata of kizomba willen leren dansen, maar heb je geen tijd om een wekelijkse cursus te volgen? Of wil je gewoon snel klaargestoomd worden voor de dansvloer? Dan is een cursus in 1 dag echt iets voor jou!

Salsa in 1 dag: Zaterdag 28 september

14.30-18u bij café São Paulo (Amstelveenseweg 23)

Kosten: €50,- per persoon (inclusief een drankje en hapjes)

Wil je meedoen? Schrijf je nu in!

Open dag

Kom naar onze volgende open dag op 31 augustus! Huidige, oude en natuurlijk nieuwe leerlingen zijn hier van harte welkom. Iedereen mag introducees meenemen. Tijdens de open dag organiseren we verschillende workshops van 45 min. Deelname is gratis.

Rooster 31 augustus

16.00-16.45h: Bachata
17.00-17.45h: Cuban Salsa
18.00-18.45h: Kizomba
18.45-19.15h: Semba 

Open dag gemist?

In de eerste lesweek kun je voor € 12,50 ook een proefles volgen. Beslis je later om de cursus te volgen, dan verrekenen we de kosten met het totaalbedrag.

Inschrijven

  • Ben je al lid? Dan kun je inloggen en jouw lessen boeken onder de tab ‘nieuwe cursus afsluiten’. Je kunt ook onze app downloaden via de telefoon (app naam: MyLogifit).

  • Ben je student of volg je meerdere cursussen en heb je recht op korting? Mail dan info@bailabelair.nl met een kopie van jouw studentenpas en jouw gegevens, dan verwerken wij de inschrijving  met korting. (NB op alle beginners 1 cursussen zit al korting, dus deze kan altijd online geboekt worden. Geen meerdere kortingen mogelijk op dezelfde cursus)