Rooster

Baila Bel Air biedt Latin en Afro danslessen aan in Amsterdam. In dansstudios bij Club Atelier in Amsterdam. Leer Cuban Salsa, Bachata, Kizomba, Rueda of volg Ladystyling lessen. Het is niet nodig om met partner in te schrijven. Twijfel je over jouw niveau? Neem contact met ons op!

Per 30 oktober zijn nieuwe 8-weekse cursussen bij Baila Bel Air gestart! Het volgende blok start weer per 8 januari. Lessen zijn te boeken via de boeklink op deze pagina. Kun je niet alle lessen volgen vanwege bv vakantie? Dan kun je lessen inhalen in het desbetreffende lesblok, losse lessen boeken of bv via een rittenkaart dansen. Heb je geen tijd om elke week danslessen te volgen? We organiseren ook regelmatig cursussen in 1 dag, check snel ons rooster!

 Zaterdag 6 januari is de eerstvolgende open dag. Deelname is gratis, inschrijven verplicht. 

Extra Bootcamps!

Salsa Latin ladystyling by Debbie la Mulata

Zaterdag 9 december: 13.00-14.30h. €22,50

  

Semba open level bootcamp! By Dawda & DiDi

Zaterdag 16 december:  13.00-15.00h. €27,50

Open dag – zaterdag 6 januari

Cursussen in 1 dag 2023

Algemene Roosters

Rooster november – december

Cursussen 2023 / 2024

30 oktober tm 22 december / kerstvakantie van 258 december tm 5 januari / 8 januari tm 1 maart / 4 maart tm 26 april / 

Kosten courses

  • €95,- voor 8-weekse cursus met lessen van 1 uur (korting voor beginners 1 levels en studenten) / losse les 1 uur: €13,50

Niet nodig in te schrijven met partner

Je kunt bij ons inschrijven zonder een danspartner. Dus ben je solo, kom ook gezellig langs. 

+

Wisselen van les mogelijk

Kun je niet dansen op jouw lesdag? Meld je dan af via de Bueno app. Aanmelden voor een vervangende les gaat via Baila Bel Air. 

Rittenkaart

Wil je flexibel dansles volgen of kun je niet op een vaste dag? Kies dan voor onze rittenkaart!

Korting van voor diverse beginnersniveaus!

  • Salsa beginners 1
  • Bachata 1
  • Kizomba 1
  • Rueda 1

Korting bij het volgen van meerdere cursussen tegelijkertijd.

Studentenkorting

van €10,- (op vertoon van studentenpas, alleen geldig op 8-weekse cursussen). NB: op alle beginners 1 cursussen zit al korting, niet mogelijk meerdere kortingen te combineren.

[ps2id id='inschrijven'/]

Rooster & inschrijven

Vind hieronder de les die bij jou past. Gebruik de filters en selecteer de juiste datum om snel jouw gewenste les te vinden. Let goed op nieuwe startdata van cursussen! Wanneer je op de les klikt kom je direct bij de inschrijfpagina. Hier kun je kiezen voor single en couple tickets, maar je kan ook inschrijven voor een losse les of via een rittenkaart. Na aankoop van een ticket sta je direct ingeschreven voor jouw gewenste les(sen)! 

Losse lessen volgen

Let er bij de aanschaf van losse lessen in beginnersniveaus op dat je dit in de start van een cursusblok volgt! Halverwege of aan het einde van een cursusblok kun je ivm het lesniveau geen losse lessen meer volgen in de beginners levels (tenzij je al eerdere ervaring hebt met dansen).

Wachtlijst

Plaats jezelf altijd op de wachtlijst als een les vol is, want een plekje is bijna altijd gegarandeerd. We gebruiken deze tool om de leader-follower balans in de groepen goed te houden. Claim snel je plek als je een e-mail ontvangt dat er een plekje vrij is!

Cursussen in 1 dag e1555423687778

Cursussen in 1 dag

Heb je altijd al salsa, bachata of kizomba willen leren dansen, maar heb je geen tijd om een wekelijkse cursus te volgen? Of wil je gewoon snel klaargestoomd worden voor de dansvloer? Dan is een cursus in 1 dag echt iets voor jou!

Cursussen in 1 dag

Zaterdag 25 november: Salsa in 1 dag (level 1)

Zaterdag 25 november: Bachata in 1 dag (level 2)     

Zaterdag 9 december: Kizomba in 1 dag (level 1)

Zaterdag 9 december: Bachata in 1 dag (level 1)

Zaterdag 16 december: Salsa in 1 dag (level 3)

Zaterdag 23 december: Salsa in 1 dag (level 1)

Zaterdag 23 december: Kizomba in 1 dag (level 2)

Tijd: 13.00-16.30u

Locatie: Studios Baila Bel Air, at Club Atelier, Anthony Fokkerweg 3    Za & zo gratis parkeren

Kosten: €55,- per persoon / €105,- per stel

Wil je meedoen? Schrijf je nu in!

Open dag 

Voorafgaand aan elke nieuwe cursus houden we altijd een open dag. Kom lekker dansen, chillen, drinken en eten bij Baila Bel Air en Atelier! Hier kun je kennismaken met onze dansschool en de diverse dansstijlen. De locatie zien en de sfeer proeven. Tijdens de open dag organiseren we verschillende workshops van 50 min. Van tevoren inschrijven is verplicht (Deelname gratis, reserveren verplicht!). 

Rooster zaterdag 6 januari

12u: Kizomba

13u: Bachata

14u: Cuban Salsa

Open dag gemist?

In de eerste lesweek kun je voor € 13,50 ook een proefles volgen. Beslis je later om de cursus te volgen, dan verrekenen we de kosten met het totaalbedrag.

Atelier00003 scaled