Rooster

Baila Bel Air biedt Latin en Afro danslessen aan in Amsterdam. In eigen dansstudios bij het unieke Club Atelier in Amsterdam. Leer Cuban Salsa, Bachata, Kizomba, Afrofusion of volg styling & footwork lessen. We bieden zowel lessen die je met een partner kunt dansen en solo lessen. Het is niet nodig om met partner in te schrijven. 

Op 30 augustus zijn nieuwe 8-weekse cursussen gestart. Het volgende blok start per 25 oktober (rooster volgt). Lessen zijn te boeken via de boeklink onderaan deze pagina. Kun je niet alle lessen volgen vanwege bv vakantie? Dan kun je lessen inhalen, losse lessen boeken of bv via een rittenkaart dansen. 

Op zaterdag 23 oktober houden we ook weer een open dag (rooster volgt)! Iedereen is hier welkom, wel is het nodig om van tevoren in te schrijven.  

Scroll naar beneden voor het rooster en inschrijving via ons nieuwe systeem Bueno. Met lessen van maandag t/m vrijdag. In de agenda zie je alle ingeroosterde lessen. Gebruik de filters en selecteer de juiste datum om snel jouw gewenste les te vinden. Wanneer je op de les klikt kom je direct bij de inschrijfpagina. Hier kun je kiezen voor single en couple tickets, of inschrijven voor een losse les of via punchcard. Na aankoop single, couple tickets sta je direct ingeschreven voor desgewenste les. NB: Let bij aanschaf van losse lessen in beginnersniveaus op dat je deze in de start van een cursusblok volgt. Aan het einde van een cursusblok kun je ivm het lesniveau geen losse lessen meer volgen.   

Rooster september – oktober

Rooster juli – augustus

Cursussen 2021 

28 juni-20 augustus / 30 augustus-22 oktober / 25 oktober-17 december (8 weekse cursussen)

Kosten courses

  • €89,50 voor 8-weekse cursus met lessen van 1 uur (€10 korting voor beginners 1 levels en studenten) / losse les 1 uur: €12,50

Niet nodig in te schrijven met partner

Je kunt bij ons inschrijven zonder een danspartner. Dus ben je solo, kom ook gezellig langs. 

+

Wisselen van les mogelijk

Kun je niet dansen op jouw lesdag? Meld je dan af via de Bueno app. Aanmelden voor een vervangende les gaat via Baila Bel Air. 

Rittenkaart

Wil je flexibel dansles volgen of kun je niet op een vaste dag? Kies dan voor onze rittenkaart!

Korting van voor diverse beginnersniveaus!

  • Salsa beginners 1
  • Bachata 1
  • Kizomba 1
  • Rueda 1

Korting bij het volgen van meerdere cursussen tegelijkertijd.

Studentenkorting

van €10,- (op vertoon van studentenpas, alleen geldig op 8-weekse cursussen). NB: op alle beginners 1 cursussen zit al korting, niet mogelijk meerdere kortingen te combineren.

[ps2id id='inschrijven'/]

Inschrijven danslessenCursussen in 1 dag

Heb je altijd al salsa, bachata of kizomba willen leren dansen, maar heb je geen tijd om een wekelijkse cursus te volgen? Of wil je gewoon snel klaargestoomd worden voor de dansvloer? Dan is een cursus in 1 dag echt iets voor jou!

Zaterdag 18 september: Salsa in 1 dag

Zaterdag 25 september: Kizomba in 1 dag

Zaterdag 2 oktober: Bachata in 1 dag

Tijd: 14.00-17.30u

Locatie: Studios Baila Bel Air, at Club Atelier, Anthony Fokkerweg 3  Parkeerkosten €0,10 per uur (max 3 uur parkeren), na 19u gratis. Za & zo gratis parkeren

Kosten: €50,- per persoon / €95,- per stel (inclusief 1 drankje)

Wil je meedoen? Schrijf je nu in!

Open dag – zaterdag 23 oktober

Voorafgaand aan elke nieuwe cursus houden we altijd een open dag. Kom lekker dansen, chillen, drinken en eten bij Baila Bel Air en Atelier! Hier kun je kennismaken met onze dansschool en de diverse dansstijlen. De locatie zien en de sfeer proeven. Tijdens de open dag organiseren we verschillende workshops van 50 min. Van tevoren inschrijven is verplicht. 

Rooster open dag (volgt)

 

Open dag gemist?

In de eerste lesweek kun je voor € 12,50 ook een proefles volgen. Beslis je later om de cursus te volgen, dan verrekenen we de kosten met het totaalbedrag.