Over ons

We kunnen je natuurlijk vertellen dat je uitsluitend les krijgt van professionele dansleraren. En dat we je volgens een gestructureerd lesprogramma alle danstechnieken leren. Maar waar het bij ons echt om draait, is plezier hebben in dansen.

Ons verhaal

Baila Bel Air wil mensen kennis laten maken met Cuban Salsa en andere Latin dansstijlen. Wij zijn er klaar voor om de latin flow te verspreiden in Amsterdam! Een enthousiast en gedreven team met jarenlange ervaring zal jou laten swingen op de dansvloer. We bieden Cubaanse salsa op vele niveaus, maar ook Bachata, Kizomba, Rueda en Latin Ladystyling lessen. Maar waar het bij ons echt om draait, is plezier hebben in het dansen. Meld je aan voor een cursus bij Baila Bel Air in Amsterdam en laat je meevoeren op een ontdekkingsreis naar onze swingende dansstijlen.

Locatie

Baila Bel Air geeft maandag t/m vrijdag danslessen bij São Paulo café. Dit gezellige Latin café vind je op de Amstelveenseweg, tussen de Overtoom en het Vondelpark. Er is elke avond iets te doen in São Paulo, hoe leuk dat je gelijk het geleerde in de praktijk kan brengen op de dansvloer! Kom bijvoorbeeld op donderdag naar Salsa Reunion. Tot bij São Paulo!

Naast São Paulo geeft Baila Bel Air lessen bij Munganga theater en Pondok in West. 

 

Ons Team

Sandra Kooijman

(Oprichter/Eigenaar)

Sandra heeft eind 2018 Baila Bel Air opgericht vanuit haar passie voor dans en Latijns Amerika. Daarvoor heeft ze jarenlang een andere dansschool in Amsterdam gerund en al duizenden mensen aan het dansen gekregen. Ze ontdekte zelf in 2004 de salsa en was gelijk verkocht. Ze verhuisde zelfs voor een langere periode naar Latijns Amerika en leerde daar veel over deze dans. Sandra is verantwoordelijk voor de organisatie van Baila Bel Air en is contactpersoon voor leerlingen.  

Melisa

Lerares Ladystyling

Steve

Leraar Salsa

Nilo

Lerares Salsa

Pursley

Leraar Salsa

ORPHINO

Leraar Salsa en Rueda

Manuel

Leraar Salsa

Michelle

Lerares Bachata

Dawda & Didi

Leraren Kizomba en Semba

Naomi lucia

Assistent Salsa

Marlous

Assistent en coordinator

Esther

Assistent Salsa

Riemke

Assistent Salsa

Charwin

Assistent Bachata